AFYONKARAHİSAR / SİNANPAŞA - Garipçe Ortaokulu

Nis

"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı bakanlığımızca kamuoyunun görüşüne sunuldu. "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden inceleyebilirsiniz.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında "İstiklâl Marşının Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü" kapsamında kaymakamlığımızın düzenlemiş olduğu "İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması"nda okulumuz ikinci olmuştur. İstiklal Marşımızı coşku ile seslendiren öğrencimiz Alara BOZDOĞAN'ı, sahnede görsel olarak destek veren arkadaşlarını ve Türkçe öğretmenimiz Zülal MERCAN AKSOY'u tebrik ediyoruz.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında 23.11.2023 tarihinde Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen ilçemiz dart turnuvasında erkekler kategori 1.si Berat ADIKÜZEL , 2.si, Adem AKKUŞ , kızlar kategorisi 1.si Sönmez CEYLAN, 3.sü Rümeysa AKTOLUN olmuştur. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimiz Zafer SARIGÖL'ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

2023-2024 Eğitim öğretim yılında Cumhuriyetimizin 100.yılı anısına, okulumuz bahçesini 100 adet lavanta ile güzelleştiriyoruz.

Kas

2023-2024 Eğitim öğretim yılında okulumuz 8. sınıf öğrencisi Nihat BOZKUŞ, ilçemizde düzenlenen satranç turnuvasında 2. olmuştur. Kendisini tebrik ederiz.